gööh,skola?

Hemma från Norrköping. Saknar min nöt <3

Skola på tisdag,icke pepp :(

Jag är rädd att jag inte skall orka med allting. Under sommarskolan märkte jag att jag jobbade bättre när det var ETT ämne och när jag fick jobba själv. Men det skulle jag ju aldrig klara annars,en vecka var lagom.
Ibland känner jag mig bara allmänt inkompetent. Jag vill klara av skolan och kunna bolla med alla ämnen,ha alla bollar i luften o fortfarande ha kontroll över vad det är jag gör.
Jag är också rädd att jag skall bli ensam igen. Alla människorna i min nya klass! Läskigt helt enkelt. Jag tycker inte om att vara bland mycket folk,jag får ångest helt enkelt. Uschuschusch.
I ettan var ju det enkelt,vi hade en liten grupp som jag umgicks med,om en var sjuk fanns det 3 till jag kunde umgås med utan att vara ensam. Jag hatar att vara ensam på det viset, i alla fall i en stor grupp. fyfyfy.


Anyway,jag hoppas på att få tillåtelse att åka på Skogsröjet denna helg som kommer. Jag behöver få ladda om batterierna och peppa så jag klarar den här terminen,och nästa,och nästa,och nästa.
Komma bort lite.

Godnatt alla ulltussar

puss&kram


Loke Nyberg-



I måndags såg jag och min kompis Sol Loke Nyberg spela i s:t Lars ruinen,Visby
Jag har aldrig hört honom spela live förut, men helt oerhört bra är han! Rolig också för delen, texterna som han skriver har oftast något roligt/tråkigt med sig på något sätt.
Förvisso spelade inte han mina favoritlåtar, men med tanke på att det är medeltidsveckan just nu så kanske de var det temat han hade tänkt sig.

~

På torsdag drar jag till Norrköping igen,till min sötnos. Jag saknar honom så in i h*lvete!!
Skall spendera ca en vecka för att sedan dra hem igen och börja skolan. Skogsröjet i Rejmyre är den 28:e,så jag hoppas att jag har hunnit fixa både pengar och tillåtelse av mor o far (blir knepigt med tanke på skolan). Men fan,jag måste dit! Raubtier,Crash diet och Bullet skall spela då. Även om Raubtier är den som jag nog mest kommer vara intresserad av. Låten "Dobermann" dom gjort får mig att tänka på min sötnöt :)

~

Förutom detta så spenderade jag förra veckan i sommarskolan, jag fick inte G i matte och blev alltså tvungen att gå där för att fixa ett betyg. Det ordnade sig såklart,men fan vilken ångest jag hade innan! Jag var tvärbestämd på att det inte skulle funka. Men resultat: alla rätt på de två proven jag var tvungen att klara av. Det var inte pjåkigt!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Loke och teckna lite. Har blivit lite nu när jag haft tid till det.

~

Pussar&Kramar


RSS 2.0