Jag villvillvill

Skall ha matteprov om några timmar, jag är faktiskt rätt så pepp. Har tränat allmänt mycket på det, så jag tror det blir ett g. Hoppas.

Mitt huvud kretsar kring utredning. Jag villvillvill fylla 18 snart så jag kan gå till vuxenpsyk och göra det. Om det går,det är ju inte säkert.

Det känns som om det är massa svammel i mitt huvud,och jag kan inte hålla koll på alla tankar.
(det är inte så långt kvar till mars nu...)

Mm,anyway..

Det är också jul snart. Jag hatar egentligen jul, mest pga denna "måste-vara-glad-och-inte-ställa-till-en-scen-nu"-känsla. Sätta på sig ett klistrat leende,blahablaha

(Jag sa ju att det var massa svammel)

Det har börjat snöa. Det är kallt.
Jag tänkte ta på mig en tjocktröja med luva imorse,men det gjorde inte jag. Allmänt smart drag. *not*

Jag saknar min älskling...

Dagenslåt: The Specials - Pressure drop

6 mm

Hejsan hoppsan!

De senaste dagarna har det inte hänt något speciellt i mitt liv,förutom att jag läst ut en bok som jag fick av en person jag pratat om med mina problem (hon KÖPTE boken till mig,för att kunna hjälpa mig) och,ja,min tankeverksamhet är lite weird just nu men efter att ha läst den boken känns det bra i psyket faktiskt :) "Kärlek som befriar" skriven av Francine Rivers. Nej,jag är inte kristen någonstans,men fan vad bra den var!

Förövrigt kom min töjning och min plug i måndags med posten,så då satte jag igång direkt att töja lite. Har nu töjt 6 mm och skall låta det läka innan jag sitter i plugen :) Nöjd är jag! Fast liten skrajsen var jag när jag töjde att det skulle spricka eller något. Men icke sa nicke!



Annars är det finfint,väntar på att älskling skall svara på sms så jag kan ringa ^^ älskar att ringa honom,med tanke på att vi bor så långt bort ifrån varann.

Puss&Kram



Siouxsie!

God afton!

Äntligen fredag säger jag bara!
Sitter här med Siouxsie and the Banshees i högtalarna och cigaretter. Allt som saknas är ett glas vin :P får nöja mig med te.
Jag har som sagt fått nå dille o lyssnar igenom alla låtar med Siouxsie som finns,oerhört bra är hon säger jag bara :)
Annars är det bra. Veckan har gått fort,men ändå inte för fort. Har hunnit med en hel del.






Dagens låt: Siouxsie and the Banshees - Face to face
Humör just nu: Kolugnt :)

puss&kram

Inferno

~

Har sett på "Inferno" idag som går på Kunskapskanalen, torsdagar kl. 21.00 (går att se på ur play)

Och,ja,detta avsnitt handlade det om borderline bl.a och jag får tillbaka samma tankar som förut.
Jag är nästan helt säker på att de är det jag har,men utan utredning lär jag inte få reda på det. Nu har jag förvisso inte gått på BUP på ett bra  tag, men dom vill inte göra en utredning förrän jag är 18. Visst,det är väldigt lätt att försöka analysera sig själv, men jag känner starkt att "det här är jag i ett nötskal".

Jag funderar på att gå på BUP igen, men samtidigt inte. Förra gången försökte dom proppa i mig med tabletter, och samtalen hjälpte varken att förstå mig själv eller få dom att förstå mig. Så det finns knappt någon anledning.

Min skola håller på att anordna en "Poetry Slam" vilket vi tvåor får vara med att delta i. Jag vill jättegärna vara med,men har lite idétorka för tillfället. Däremot håller jag på att göra en dikt (trots idétorka) i samma stuk som Edgar Allan Poe har gjort, trokévers. Har lånat två böcker med honom, så har suttit o streckläst.

~

Samma tankar
Samma tankar
Ta mig härifrån


~

Humör just nu: jag vet inte...

puss&kram


Höstlov -> skola

Oi!

Höstlovet var tämligen finfint,åkte först upp till Västerås till min svärmor för att vara där ett tag. Min svärmor är megamys! Vi var på Ikea o kollade lite på grejer i andra affärer. Stoppade flera gånger för att titta på bebiskläder. Så smååååått! Vill ju nästan ha en nu med en gång :(
I vilket fall,sen stack jag till älskling i Norrköping :) Underbar vecka med honom <3

Just nu är jag i skolan igen,älsk ligger hemma (han har ju höstlov denna vecka...) och slappar,snacka om att man är avundsjuk :P menmen,jag har ju haft mitt lov.

~

Var på utvecklingssamtal igår,det gick jättebra och jag hade ashög närvaro ^^ Sånt är skönt att höra. Plus att min mentor tyckte jag var smart! Helt otroligt!
Känns som att jag har hamnat efter lite grann,men det är såna saker som är lätta att ta upp igen. Skolarbeten och sånt. Det ordnar sig! Men just nu är jag bara jättetrött och vill hem,längtar tills klockan slår halv fyra...
Då blir det att ta bussen hem och gosa med råttor hos mor,sen sticka till pappa där älskling är :) Jag har bestämt mig för att vi skall ha det lite mysigt ikväll då vi firar 7 månader idag,så jag tänker göra chokladbollar : D
omnomnomnom

~

Att jag mådde dåligt för någon dag sen tänker jag inte nämna då jag mår bra nu. Mitt humör börjar bli som en berg-o-dal bana igen, men jag känner att jag klarar av det

~

Humör just nu: trött,men det funkar :)
Dagens låt: the Soecials - Pressure drop

pussar&kramar

RSS 2.0