-

Om jag bara fick en ångestfri helg, skulle jag va så jävla lycklig


Jag vet inte vart jag är på väg,men jag har jävligt bråttom dit

Ännu en uppdatering,tjohooo!

Har varit sjuk ett tag,så har ritat en hel del när jag var hemma :) Tror jag skall använda några bilder till att scanna in och ha i min folder som vi skall göra om oss själva på Desktop-kursen. Jag har dock ingen aning om när den skall va inlämnad,men det göööör inget ;) Hittade världens bästa bläckpenna (0,5 mm) att rita med,så har faktiskt haft rätt kul ändå när jag varit hemma :P
Skall lägga upp lite bilder när jag kommer hem till far.

Är rätt så säker på att jag vill börja tatuera. Eller rättare sagt ÄR säker på det. Men vet inte hur vägen dit skall gå o:
Återstår att se

Snart är det höstlov,och då får jag åka iväg till min älskling :3 Awesomeness!




~


Dagenslåt:
Cockney Rejects - I'm forever blowing bubbles

Pussar&Kramar

LP-skivor och ångest

Mhmmm,söndag den här veckan också!

Jag har inte uppdaterat på ett tag (igen), fy skäms på mig alltså. Menmen..

För några dagar sen var det marknad i min lilla socken, jag trodde nästan jag inte skulle hitta något,men tji fick jag! I ett litet LP-stånd som jag kollade i fanns det en Madness-LP som jag blev kär. Alla dem bra låtarna fanns ju med där,så det var bara fram med 80 spänn.
Sedan att jag inte har någon LP-spelare har ju inte med saken att göra... en sån får man införskaffa helt enkelt.
Jag tror min farmor har någon liggandes nånstans som jag kan få ta nämligen :)

Mina små bebisar bara växer o växer tycker jag! Råttorna alltså,inga riktiga bebisar.. Nä,inte riktigt än tror jag ^^
Tor hade rymt från buren en dag när jag kom in, och han låg sovandes på min säng,helt oskyldig. Fast han blev lite stressad kanske när han såg att jag hade kommit in i rummet.

"Varför står det ångest i inlägget då?" tänker ni säkert. Mjo,jag o min pöjk hade lite problem för några dagar sen. Vi har fixat det lite genom att prata, men jag känner fortfarande som jag alltid gjort, att tillit har inte varit min grej. (Och,ja,ångest över att det är måndag igen och jag måste gå i min klass där jag inte vågar lära känna någon och minnena från mobbingen på Högby ökar för var dag...)
Prata har jag inte riktigt förstått att det skall lösa saker förut, men de gör det ju :) det är en bra insikt tycker jag.

Har höstlov vecka 43, så åker antagligen upp på fredagen vecka 42 till min pöjk. Fast det var någonting om att jag skulle åka till nynäs eller något liknande för att han skulle till sin mor (?) men ja,jag vet inte x) Det fixar sig alltid!

Nu skall jag umgås med mina små bebisar innan jag drar till mor :)

Puss&Kram

This is England '86


Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men det skiter jag i.

Förövrigt har jag kollat klart på hela "This is England '86"-serien.
Otroligt äckligt megabra, och jag rekommenderar den till alla (eller,kanske inte fjortisar och sådant pack,men nästan alla i alla fall).
Slutet var dock inte som jag hade förväntat mig, hade förväntat mig något mer "happy-ending" över det hela. Menmen.
Serien tar plats alltså tre år efter "This is England. Gänget har förändrats,vissa av dom gamla får man inte se alls, medan andra är sig lika. Kanske inte utseendemässigt men ändå lika. Lol och Woody får kärleksproblem, Shaun (som tydligen inte umgåtts med gänget på de tre åren) träffar Smell och dom tar upp där dom slutade, Gadge hittar en ny brud som är lite sexgalen och Lol's äckliga farsa kommer tillbaka. Denna gång får man se mer av deras familjer och gå lite mer ingående på hur dom haft det.
Lite synd att dom fortfarande inte hade kvar sina chelsea's,rakade skallen o hängslen med ska-musik i bakgrunden. Men jag måste säga att jag älskade den.

Serien går att ladda ned (gissa vart...) och har ännu inte kommit till svensk tv.

Se den,ni blir inte besvikna!



¨godnatt och sånt

pussar&kramar

RSS 2.0